16416 kJ / 3924 kcal
1303 kJ / 311 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 6,8 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 30,4 g |
Fedt: | 53,5 % | 18,8 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Digestive kiks
|
300 g |
---|---|
Grofthakket mørk chokolade
|
50 g |
Grønne kardemommekapsler - knus frøene heraf
|
¾ spsk |
Smør -smeltet
|
150 g |
Husblas
|
3 blade |
---|---|
Optøede frosne blåbær
|
125 g |
Kvark
|
250 g |
Creme fraiche
|
¼ liter |
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friske blåbær
|
---|