Varm kakao med flødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Varm kakaomælk er en rigtig klassiker og god at varme sig på i de kolde og regnfulde måneder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • kakaopulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm kakaomælken i en tykbundet gryde og hæld den i 2 krus. Server med flødeskum og pynt evt. med kakao drysset gennem en sigte.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 66 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag