Varm tunsauce til pasta
45 min

Varm tunsauce til pasta

Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varm tunsauce til pasta

Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Smag saucen til.

Ved serveringen

Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål og server osten i en skål ved siden af. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %
Print