Varm tunsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Smag saucen til.

Ved serveringen

Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål og server osten i en skål ved siden af. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: