Varm tunsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

45 min

Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 25 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 5 finthakkede zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl hakkede kapers
  • 1 dl vand
  • 2 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%

Pynt

  • klippet frisk purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Smag saucen til.

Ved serveringen

Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål og server osten i en skål ved siden af. Server straks.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag