Varm tunsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

45 min

Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Smag saucen til.

Ved serveringen

Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål og server osten i en skål ved siden af. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag