
&w=1680&h=750&scale=both&ak=6826258c&hm=232323c8)
Vegetar chili
30 min
Dejlig krydret og super hurtig vegetar chili med masser af bønner og stegt queso fresco. Server med iskold cremefraiche og salte nacho chips.
Ingredienser
Antal portioner
- 25 g smør
- 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
- 2 små finthakkede fed hvidløg
- 1 dåse afdryppede bønne-mix (ca. 240 g)
- 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
- 3 tsk stødt spidskommen
- 3 tsk stødt chili
- 2 tsk groft salt
- 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
- 1 rød peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
- 1 gul peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
- 250 g Arla® Puck salatost i blok
Tilbehør
- 100 g tortillachips med salt
-
1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
Pynt
- bredbladet persille
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt bønner, tomater, krydderier, salt og peber kog i ca. 5 min. under låg. Tilsæt chokolade og rør rundt, mens det smelter. Tilsæt peberfrugt og smag til.
Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Skær imens osten i skiver og steg dem ved jævn varme ca. 4 min. på hver side. Bryd skiverne i mindre stykker og læg dem på toppen af chilien. Server direkte fra panden sammen med tortillachips og cremefraiche.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 7830 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 19,7 g
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 33 %
- Fedt: 53 %