Vegetar chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig krydret og super hurtig vegetar chili med masser af bønner og stegt queso fresco. Server med iskold cremefraiche og salte nacho chips.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 dåse afdryppede bønne-mix (ca. 240 g)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 3 tsk stødt spidskommen
  • 3 tsk stødt chili
  • 2 tsk groft salt
  • 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 1 rød peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
  • 1 gul peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
  • 250 g Arla® Puck salatost i blok

Tilbehør

Pynt

  • bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt bønner, tomater, krydderier, salt og peber kog i ca. 5 min. under låg. Tilsæt chokolade og rør rundt, mens det smelter. Tilsæt peberfrugt og smag til.

Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Skær imens osten i skiver og steg dem ved jævn varme ca. 4 min. på hver side. Bryd skiverne i mindre stykker og læg dem på toppen af chilien. Server direkte fra panden sammen med tortillachips og cremefraiche.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag