Vegetar chili - Opskrifter - Arla

Vegetar chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig krydret og super hurtig vegetar chili med masser af bønner og stegt queso fresco. Server med iskold cremefraiche og salte nacho chips.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 dåse afdryppede bønne-mix (ca. 240 g)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 3 tsk stødt spidskommen
  • 3 tsk stødt chili
  • 2 tsk groft salt
  • 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 1 rød peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
  • 1 gul peberfrugt i strimler (ca. 125 g)

Tilbehør

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt bønner, tomater, krydderier, salt og peber kog i ca. 5 min. under låg. Tilsæt chokolade og rør rundt, mens det smelter. Tilsæt peberfrugt og smag til.

Lad resten af smørret blive gyldent i en pande. Skær imens osten i skiver og steg dem ved jævn varme ca. 4 min. på hver side. Bryd dem i mindre stykker og læg dem på toppen af chilien. Server direkte fra panden sammen med tortillachips og cremefraiche.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: