Vegetariske rispapirruller

35 min
Vegetariske rispapirruller

Sprød, lækker og let aftensmad, der samler hele familien til et sjovt måltid.

Ingredienser

2 Æbler i tynde stænger (ca. 200 g)
2 Avocadoer i tynde skiver (ca. 200 g)
1 spsk Friskpresset citronsaft
1 Gul bede i små tynde stænger (ca. 200 g)
4 Gulerødder i tynde stænger (ca. 200 g)
1 Agurk i lange stænger (ca. 200 g)
1 Lille glaskål i lange stænger (ca. 200 g)
3 dl Ærteskud
150 g Fintsnittet lilla spidskål
150 g Salatost i lange stænger
20 plader Rispapir (ca. 200 g)
6 spsk Sød chilisauce
1 dl Hoisinsauce
1 dl Sojasauce

Sådan gør du

Vegetariske rispapirruller

  • Vend æble og avocado med citronsaft. Anret det sammen med de øvrige grøntsager og salatost på et stort fad.
  • Server grøntsagsfadet sammen med rispapir, saucer og en stor skål med lunt vand.
  • Saml jeres egne friske forårsruller, inde ved bordet. Dyp rispapiret, en plade ad gangen i lunt vand i ca. 30 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt eller en tallerken.
  • Læg avocado, æble, bede og de øvrige grøntsager lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.

Tip

  • Kog evt vandet og hæld det op i fadet og lad det blive lunkent.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9240 kJ / 2208 kcal

Næringsindhold pr. 100g

435 kJ / 104 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 9,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 58,8 % 15 g
Fedt: 32,1 % 3,8 g
https://www.arla.dk/opskrifter/vegetariske-rispapirsruller/