Vietnamesisk kyllingepande med sojacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Frem med spisepindene og nyd en dejlig kyllingeret med masser af grønt og alle de kendte smage fra det asiatiske køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sojacreme

Kyllingepande

  • 25 g smør
  • 450 g kyllingeinderfileter i mindre strimler
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket citrongræs (1 stilk)
  • 2 tsk finthakket rød chilipeber
  • 1 dl vand
  • 1½ spsk thai fiskesauce
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 gulerødder i skiver (ca. 100 g)
  • 200 g fintsnittet spidskål
  • 1 grøn squash i halve skiver (ca. 300 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 75 g ristede cashewnødder
  • 2 dl plukkede friske korianderblade
  • 1 dl plukkede friske mynteblade
  • 1 limefrugt i både
  • 320 g jasminris - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sojacreme

Vend forsigtig fraiche med sojasauce og honning. Stil sojacremen tildækket på køl til servering.

Kyllingepande

Smelt smørret i en stor dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg kyllingestrimlerne ved jævn til kraftig varme i ca. 3 min. Tilsæt løg, hvidløg, citrongræs og chili og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt vand, fiskesauce, limeskal- og saft, ingefær, gulerødder og spidskål - og lad det koge ved svag varme i ca. 4 min. Tilsæt squash, salt og peber og lad det koge i ca. 2 min. - stadig ved svag varme.

Pynt den vietnamesiske kyllingepande med lidt cashewnødder og krydderurter. Server sammen med resten af nødderne, krydderurterne, limebåde, kogte ris og sojacremen.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag