Vinterfrugtsalat med lun dressing - Opskrifter - Arla

Vinterfrugtsalat med lun dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Lun dressing med et syrligt touch - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æbler i mindre stykker, fx jonagored
  • 200 g blå vindruer uden sten - i halve
  • 2 pærer i mindre stykker
  • 100 g svesker uden sten - i kvarte
  • 2 passionsfrugter

Lun dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland æbler, vindruer, pærer og svesker i en skål. Del passionsfrugterne og skrab saft og kerner ud. Vend det i frugtblandingen.

Lun dressing

Varm cremefraiche, citronsaft og sukker forsigtigt i en lille tykbundet gryde under omrøring indtil sukkeret er smeltet - det skal ikke koge. Smag til.

Ved serveringen

Anret frugten i portionsskåle og hæld den lune dressing over. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: