Vinterfrugtsalat med lun dressing
30 min

Vinterfrugtsalat med lun dressing

Lun dressing med et syrligt touch - prøv den!
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vinterfrugtsalat med lun dressing

Lun dressing med et syrligt touch - prøv den!

Antal portioner
  • 2 æbler i mindre stykker, fx jonagored
  • 200 g blå vindruer uden sten - i halve
  • 2 pærer i mindre stykker
  • 100 g svesker uden sten - i kvarte
  • 2 passionfrugter

Lun dressing

Fremgangsmåde:

Bland æbler, vindruer, pærer og svesker i en skål. Del passionsfrugterne og skrab saft og kerner ud. Vend det i frugtblandingen.

Lun dressing

Varm cremefraiche, citronsaft og sukker forsigtigt i en lille tykbundet gryde under omrøring indtil sukkeret er smeltet - det skal ikke koge. Smag til.

Ved serveringen

Anret frugten i portionsskåle og hæld den lune dressing over. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 52 %
Print