Violsalat med blåskimmel og valnødder
30 min

Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.

Ingredienser
6 personer
1½ dl Mørk balsamicoeddike | |
---|---|
75 g Valnøddekerner | |
200 g Bacontern | |
2 bundter Fintsnittede forårsløg (ca. 200 g) | |
100 g Skyllede spinatblade | |
100 g Skyllet hjertesalat, i grove stykker | |
75 g Blåskimmelost |
Pynt
Violer |
---|
Tilbehør
200 g Groft brød |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11143 kJ / 2663 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1032 kJ / 247 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 12,9 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 29,2 % | 17,7 g |
Fedt: | 57,9 % | 16,2 g |