Violsalat med blåskimmel og valnødder
30 min
•
Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.
Ingredienser
|
1½ dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
|---|---|
|
75 g
Valnøddekerner
|
|
|
200 g
Bacontern
|
|
|
2 bundter
Fintsnittede forårsløg (ca. 200 g)
|
|
|
100 g
Skyllede spinatblade
|
|
|
100 g
Skyllet hjertesalat, i grove stykker
|
|
|
75 g
Blåskimmelost
|
Pynt
|
Violer
|
|---|
Tilbehør
|
200 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
860 kJ / 205 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 14 g |
| Kulhydrat: | 13,2 g |