Violsalat med blåskimmel og valnødder
30 min

Violsalat med blåskimmel og valnødder

Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Violsalat med blåskimmel og valnødder

Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.

Forret til 6

Antal portioner
  • 1½ dl mørk balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner
  • 200 g bacontern
  • 10 fintsnittede forårsløg (ca. 200 g)
  • 100 g skyllede spinatblade
  • 100 g skyllet hjertesalat, i grove stykker
  • 75 g Castello® Danablu 50+

Pynt

  • violer

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Fremgangsmåde:

Kog eddiken ved kraftig varme og uden låg i 10-15 min. - til den er reduceret til det halve. Rist imens valnødderne i en tør pande ved jævn varme 2-3 min. - tag dem op. Steg baconen i ca. 10 min. ved kraftig varme - til det er gyldent og sprødt. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Lad halvdelen af baconfedtet blive i panden og svits forårsløgene i ca. 2 min. Anret spinat, hjertesalat, bacon, forårsløg, valnødder og blåskimmelost på et fad. Dryp til sidst med balsamicoeddikke og pynt med violer. Server med brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 56 %
Print