Violsalat med blåskimmel og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.

Ingredienser

Forret til 6

Antal portioner

  • 1½ dl mørk balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner
  • 200 g bacontern
  • 10 fintsnittede forårsløg (ca. 200 g)
  • 100 g skyllede spinatblade
  • 100 g skyllet hjertesalat, i grove stykker
  • 75 g Castello® Danablu 50+

Pynt

  • viol

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog eddiken ved kraftig varme og uden låg i 10-15 min. - til den er reduceret til det halve. Rist imens valnødderne i en tør pande ved jævn varme 2-3 min. - tag dem op. Steg baconen i ca. 10 min. ved kraftig varme - til det er gyldent og sprødt. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Lad halvdelen af baconfedtet blive i panden og svits forårsløgene i ca. 2 min. Anret spinat, hjertesalat, bacon, forårsløg, valnødder og blåskimmelost på et fad. Dryp til sidst med balsamicoeddikke og pynt med violer. Server med brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: