Violsalat med blåskimmel og valnødder
30 min
•
Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.
Ingredienser
1½ dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
---|---|
75 g
Valnøddekerner
|
|
200 g
Bacontern
|
|
2 bundter
Fintsnittede forårsløg (ca. 200 g)
|
|
100 g
Skyllede spinatblade
|
|
100 g
Skyllet hjertesalat, i grove stykker
|
|
75 g
Blåskimmelost
|
Pynt
Violer
|
---|
Tilbehør
200 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10410 kJ / 2488 kcal
Næringsindhold pr. 100g
964 kJ / 230 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 13,8 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 31,2 % | 17,7 g |
Fedt: | 55 % | 14,3 g |