Violsalat med blåskimmel og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.

Ingredienser

Forret til 6

Antal portioner

  • 1½ dl mørk balsamicoeddike
  • 75 g valnøddekerner
  • 200 g bacontern
  • 10 fintsnittede forårsløg (ca. 200 g)
  • 100 g skyllede spinatblade
  • 100 g skyllet hjertesalat, i grove stykker
  • 75 g Castello® Danablu 50+

Pynt

  • viol

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog eddiken ved kraftig varme og uden låg i 10-15 min. - til den er reduceret til det halve. Rist imens valnødderne i en tør pande ved jævn varme 2-3 min. - tag dem op. Steg baconen i ca. 10 min. ved kraftig varme - til det er gyldent og sprødt. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Lad halvdelen af baconfedtet blive i panden og svits forårsløgene i ca. 2 min. Anret spinat, hjertesalat, bacon, forårsløg, valnødder og blåskimmelost på et fad. Dryp til sidst med balsamicoeddikke og pynt med violer. Server med brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: