Vodka pasta
20 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Vodka pasta er en simpel, cremet og smagfuld pastaret, der er blevet et viralt hit – og med god grund. Den laves med tomatpuré, fløde og en smule vodka, som fremhæver smagene og giver saucen en lækker, fyldig konsistens. Alkoholen fordamper under tilberedningen, så du får masser af smag uden sprittet eftersmag. Server gerne retten med en frisk salat, der giver et let og grønt modspil til den cremede pasta.
Ny
Ingredienser
250 g
Tørret pasta
|
---|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
3 spsk
Tomatpuré
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
½ dl
Vodka
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
30 g
Revet lagret havartiost
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
|
---|---|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
695 kJ / 166 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 5 g |
Fedt: | 5,1 g |
Kulhydrat: | 21,8 g |
Server en lækker frisk salat til.
