Vodka Pasta
20 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Vodka pasta er en simpel, cremet og smagfuld pastaret, der er blevet et viralt hit – og med god grund. Den laves med tomatpuré, fløde og en smule vodka, som fremhæver smagene og giver saucen en lækker, fyldig konsistens. Alkoholen fordamper under tilberedningen, så du får masser af smag uden sprittet eftersmag. Server gerne retten med en frisk salat, der giver et let og grønt modspil til den cremede pasta.
Ny
Ingredienser
250 g
Tørret pasta
|
---|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
50 g
Tomatpuré
|
|
½ dl
Vodka
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
30 g
Revet havarti ost
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
|
---|---|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6565 kJ / 1569 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1076 kJ / 257 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 12 % | 7,6 g |
Fedt: | 27,6 % | 8 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 33,7 g |
Alkohol: | 7,3 % | 1 g |
Server en lækker frisk salat til.
