Wok med kylling og kokosmælk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(130 vurderinger)

30 min

Hjemmelavet fastfood!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 500 g rensede kyllingeinderfileter
  • 3 gulerødder i stave
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 100 g minimajs i mindre stykker
  • 5 forårsløg i korte stykker
  • 1 lille dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g skyllede bønnespirer
  • 50 g grofthakkede cashewnødder

Tilbehør

  • 320 g basmatiris
  • 1 limefrugt i både
  • sojasauce
  • sød chilisauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok blive godt varm og tilsæt halvdelen af fedtstoffet og lad det blive varmt - uden at det bruner. Steg kyllingekødet i ca. 5 min. og tag det op. Tilsæt resten af fedtstoffet og svits gulerødder, porrer, majs og forårsløg i ca. 2 min. Kom kødet tilbage i wokken sammen med kokosmælk, salt og peber. Varm retten godt igennem og vend bønnespirer og cashewnødder i.

Server straks sammen med nykogte ris. Retten er meget mild, så hvis du er til mere smag, er det en god idé at servere lime, sojasauce og sød chilisauce ved siden af.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag