Wok med svampe og forårsløg
45 min
•
&format=webp)
Wok med kartofler, svampe og forårsløg er lidt anderledes....men det er ikke så tosset endda.
Ingredienser
1 kg
Små, faste kartofler
|
|
---|---|
¾ liter
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
2½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
225 g
Robuste svampe, fx champignoner eller kejserhatte - i skiver
|
|
225 g
Lette svampe, fx østershatte eller bøgehatte - hele eller i strimler
|
|
1 bundt
Forårsløg i lange strimler (ca. 100 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
100 g
Renset feldsalat i buketter
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 5,6 g |
Fedt: | 4,2 g |
Kulhydrat: | 7,9 g |
