Wokret med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt groft, nybagt brød til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 600 g kolde kogte ris
  • 8 forårsløg i tynde skrå skiver
  • 1 dl koldt vand
  • 2½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter kinakål i korte strimler
  • 240 g optøede frosne rejer

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og ris i ca. 1 min. Tilsæt forårsløg og vand og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend citronskal, salt, peber, kinakål og rejer i og steg i yderligere ca. ½ min. Smag retten til.

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt brød til.

Til madpakken

Tag 1 portion wokret fra før rejerne vendes i. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: