Wokret med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt groft, nybagt brød til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 600 g kolde kogte ris
  • 8 forårsløg i tynde skrå skiver
  • 1 dl koldt vand
  • 2½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter kinakål i korte strimler
  • 240 g optøede frosne rejer

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og ris i ca. 1 min. Tilsæt forårsløg og vand og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend citronskal, salt, peber, kinakål og rejer i og steg i yderligere ca. ½ min. Smag retten til.

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt brød til.

Til madpakken

Tag 1 portion wokret fra før rejerne vendes i. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: