Wokret med rejer
45 min

Wokret med rejer

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt groft, nybagt brød til.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Wokret med rejer

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt groft, nybagt brød til.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 600 g kolde kogte ris
  • 8 forårsløg i tynde skrå skiver
  • 1 dl koldt vand
  • 2½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter kinakål i korte strimler
  • 240 g optøede frosne rejer

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og ris i ca. 1 min. Tilsæt forårsløg og vand og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend citronskal, salt, peber, kinakål og rejer i og steg i yderligere ca. ½ min. Smag retten til.

Wokret med rejer smager dejligt som aftensmad med lidt brød til.

Til madpakken

Tag 1 portion wokret fra før rejerne vendes i. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %
Print