Yoghurtfromage med mandler
5 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.
Ingredienser
|
2 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
½ liter
Yoghurt 10%
|
|
|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
|
50 g
Smuttede mandler - skåret i splitter
|
|
|
2 dl
Piskefløde
|
Tilbehør
|
½ liter
Lun kirsebærsauce
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave yoghurtfromagen med mandler dagen før, brug da kun 1 husblas. Yoghurtfromage med mandler er et fint alternativ til risalamande.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
828 kJ / 198 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 3,3 g |
| Fedt: | 11,5 g |
| Kulhydrat: | 20,4 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.