Yoghurtsalat og grillede tigerrejer
30 min
•
En let og frisk salat med yoghurt og skønne stegte tigerrejer.
Ingredienser
|
1½
Agurk (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
Yoghurtsalat
|
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
|---|---|
|
125 g
Radiser i kvarte eller ræddiker i små tern
|
|
|
150 g
Dampede grønne asparges i små skrå stykker
|
|
|
½ dl
Finthakkede mynteblade
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
24
Pillede rå tigerrejer (ca. 250 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1
Lille mild rød chilipeber i tynde ringe
|
|
|
½ dl
Fintstrimlede mynteblade
|
Tilbehør
|
240 g
Ristet naanbrød, fx med hvidløg
|
|---|
Sådan gør du
Yoghurtsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
357 kJ / 85 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 5 g |
| Fedt: | 3,3 g |
| Kulhydrat: | 8,8 g |