Ingredienser til 4 personer

Krydret indisk linsesuppe med kylling

En dejlig krydret suppe, der servers med en stor skefuld Arla ® A-38 ymer

Ingredienser

1 spsk. solsikkeolie
1 løg, finthakket
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. chiliflager
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødte nelliker
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. gurkemeje
1 spsk. friskrevet ingefær
Salt og friskkværnet peber
100 g skyllede orange linser
1 dåse kikærter
1/2 liter god grøntsagsbouillon
1 ds kokosmælk

ENDVIDERE

400 g kyllingefilet
1 spsk. sesamolie
Lidt chili
Salt og friskkværnet peber

TILBEHØR

Arla® A-38 ymer
Nannbrød

DRYS

Hakket koriander

Tilberedning

Varm en gryde op med olien.

Hak løg og hvidløg fint og svits i olien sammen med alle krydderierne i 5 minutter.

Skyl linser og kikærter godt, dryp af i en sigte. Hæld linser og kikærter i gryden og rør i ca. 2 minutter, tilsæt bouillonen på og lad suppen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.

Blend suppen og varm den igennem, tilsæt kokosmælk, kog op og smag til med salt og peber.

Varm en pande med lid olie, skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Steg dem med lidt chili, salt og peber. Tag fra varmen og drys med hakket koriander. Vend i suppen.

Anret suppen med en stor skefuld Arla® A-38 ymer og rør forsigtigt rundt.