Bagt havregrød

Bagt havregrød

2 portioner

Ingredienser

  • 2 bananer (200 gram)
  • 2 æg
  • 1,5 dl Arla LactoFREE Minimælk
  • 130 g havre
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. Ingefær, stødt eller frisk
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • En knivspids salt
  • 50 g blåbær

Topping:

  • 4 spsk. blandede nødder og frø
  • 2 spsk. honning eller sirup
Bagt havregrød

Sådan gør du:

  1. Til form/fad: Smør med Arla LactoFREE smør.
  2. Tænd ovnen på 180 grader.
  3. Mos bananerne og kom dem i en skål. Slå æggene i, tilsæt mælk og rør grundigt rundt. Tilsæt havregryn og krydderier og rør det hele godt sammen.
  4. Vend forsigtigt bærerne deri.
  5. Hæld grøden i et ovnfast fad eller gryde. Smør gerne fadet med lidt smør eller olie inden du hælder det i, eller brug bagepapir.
  6. Lav din nøddetopping ved at blande alle ingredienser i en skål. Fordel masse over grøden.
  7. Bag i ovnen i 30-40 minutter, al efter hvor 'grødet' du ønsker den. Bagetiden afhænger også af, hvilken form du bruger!