Cremet bønnedip og kålpesto med Arla® Laktosefri yoghurt naturel

En lækker cremet bønnedip, som alle vil elske!
4 PERSONER

Ingredienser

Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 0 minutter
Tid i alt: 10 minutter

  • 60 g Arla® Laktosefri yoghurt naturel
  • 40 g grønkål, hakket
  • 10 g persille, hakket
  • 20 g ristede pinjekerner
  • 2 fed hvidløg, pillede
  • Saft og skal af 1 citron
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie, plus ekstra til pynt
  • 1 x 400 g cannelinibønner på dåse, drænet og skyllet
  • 1 spsk. græskarkerner til pynt
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du:

  1. Kom grønkål, persille, ristede pinjekerner, hvidløg, Arla Laktosefri yoghurt naturel og citronsaft i en foodprocessor, og blend til blandingen er glat.
  2. Tilsæt olivenolie og cannelinibønner, og fortsæt med at blende til blandingen er glat. Smag til med salt og peber.
  3. Pynt med græskarkerner, lidt olivenolie og citronskal.

 

Tip:

Erstat grønkål med 40 g babyspinat.

Erstat cannelinibønner med 400 g kikærter på dåse.

Erstat græskarkerner med 1 spsk. pinjekerner.