Grøn frittata med Arla Laktosefri salatost

Grøn frittata med Arla Laktosefri salatost

Den hurtige frittata er fyldt med grøntsager og nem at servere på alle tidspunkter af dagen.
2 personer

Ingredienser:

Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter
Tid i alt: 15 minutter

  • 60 g Arla Laktosefri salatost, smuldret
  • 4 æg
  • 75 g aspargeshoveder
  • 50 g babyspinat, hakket
  • 50 g kogte grønne ærter
  • 2 forårsløg, i tynde skiver
  • 1/4 tsk. salt og 1/4 tsk peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. finthakket frisk dild
  • 1 spsk. finthakket frisk persille
Grøn frittata med Arla Laktosefri salatost

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til grill. Pisk æggene sammen med 2 spsk. vand og halvdelen af den smuldrede ost. Tilsæt aspargeshoveder, babyspinat, ærter, forårsløg og salt.
  2. Opvarm olien i en tykbundet, ildfast pande over mellemhøj varme. Hæld æggeblandingen i panden. Tilbered i 3-5 minutter, eller til æggeblandingen begynder at sætte sig på pandens sider.
  3. Sæt panden i ovnen under grill. Grill i 3-5 minutter, eller til æggene er færdige. Drys med urter og resten af den smuldrede ost.