Halverede ostecourgetter med Arla Laktosefri hytteost

Halverede ostecourgetter med Arla Laktosefri hytteost

En rigtig god laktose- og glutenfri middagsret med masser af smag.
2 personer

Ingredienser:

Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter
Tid i alt: 30 minutter

  • 60 g Arla Laktosefri hytteost
  • 2 courgetter, halveret på langs
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/4 tsk. salt
  • 6 cherrytomater, i kvarte
  • 1 ristet rød peberfrugt, finthakket
  • 6 sorte oliven, halverede
  • 1 tsk. chiliflager
Halverede ostecourgetter med Arla Laktosefri hytteost

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C/160 °C varmluft
  2. Skrab indmaden ud af courgetten med en teske, og kom den i en stor skål.
  3. Placer de halve courgetter på en bageplade, hæld olivenolien over og drys med salt. Sæt bagepladen i ovnen, og bag i 10 minutter.
  4. I mellemtiden blander du Arla Laktosefri hytteost, cherrytomater, ristet rød peber, sorte oliven og chiliflager med courgetteindmaden i skålen.
  5. Tag courgettebådene ud af ovnen, og fyld dem med hytteostblandingen. Sæt courgetterne i ovnen igen, og bag dem i 10 minutter, eller til de er gyldne.