Havregrød med æble og kanel

Havregrød med æble og kanel

15 min
Kom godt fra start om morgenen med havregrød - her med lidt ekstra protein. Skønne æbler og krydret med kanel.

Sådan gør du

  • Kom havregryn, mælk, vand og salt i en lille tykbundet gryde. Bring i kog og kog ved jævn varme i ca. 2 min., under omrøring. Pisk æggehviderne heri og lad det koge ved jævn varme i ca. 1 min. Tilsæt fraiche og smag til.
  • Server havregrøden med æbler og drysset med kanel.
Energiindhold for hele retten:

1995 kJ / 477 kcal

Næringsindhold pr. 100g

308 kJ / 74 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 20,8 % 3,8 g
Kulhydrat: 63,1 % 11,4 g
Fedt: 16,1 % 1,3 g
Mere inspiration

Mere havregrød - helt enkelt og godt.

Havregrød
15 min
Havregrød
(152)

Ingredienser

80 g Havregryn (ca. 3 dl)
1½ dl Mælk
1½ dl Vand
¼ tsk Groft salt
3 Æggehvider
½ dl Fraiche
1 Rødt æble i små tern (ca. 125 g)
¼ tsk Stødt kanel
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk