TACO MED KYLLING OG ASPARGESSALAT

2 PERSONER

Ingredienser

2 små fuldkornstortillaer

250 g kogt kyllingebryst

125 g ærter

125 g snittede grønne asparges

 

DILDCREME

1 dl Cheasy® skyr, 0,2 %

2 spsk. Cheasy® fraiche, 5 %

1 spsk. skåret dild

1 spsk. skåret purløg

1 spsk. sød sennep

Salt, peber

Ærteskud

Fremgangsmåde

Fold tortillaerne, sæt dem i muffinforme, og bag dem ved 180 grader varmluft i 6-8 minutter til de er gyldne og sprøde.

Riv eller skær kyllingekødet i mindre stykker, og vend det med asparges og ærter. Rør skyr og fraiche med dild og sennep, smag til med salt og peber.

Fyld salaten i tacoskallerne, top med dressing og pynt med ærteskud.  


Energi pr. person:

320 kcal, fedt 21 %, protein 48 %, kulhydrat 31 %