Julescones med Matilde-touch

Skru op for kreativiteten, og bag kakaoscones i juleformer. Pynt med farverig glasur, og glæd dig til at sætte tænderne i de lune lækkerier.

Ingredienser

  • 1 dl Matilde® kakaomælk
  • 4,5 dl hvedemel
  • 50 g sukker
  • 50 g hakket mørk chokolade
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk groft salt
  • 75 g koldt smør

Evt. flormelis, æggehvide og frugtfarve til glasur

Sådan gør du

Bland mel, sukker, chokolade, bagepulver, kanel og salt. Smuldr smørret i. Pisk æggene med kakaomælk. Bland det let sammen med melblandingen. Drys mel på bordet, og vend dejen ud. Klap den fladere, og vend et par gange. Drys mere mel på bordet, og rul dejen ud til den er ca. 1½ cm tyk.Udstik 9 scones med et glas, og form dem som stjerner, hjerter og træer. Pensl med kakaomælk og bag dine scones 10 min. ved 180 grader. Lad dem køle og pynt med glasur af flormelis, æggehvide og frugtfarve.

Glædelig jul og god appetit!