Historien om Riberhus®

Historien om Riberhus®

Vores Riberhus® historie

Ribe mejeri blev grundlagt i 1893, hvor mejeriet til en start forsynede Ribe med mælk. I 1971 tog ostemestrene over, og lige siden har mejeriet udviklet og produceret Riberhus-oste til danske oste-elskere. I dag bliver Riberhus-oste stadig fremstillet efter de stolte håndværkstraditioner, som blev grundlagt på Ribe mejeri for 100 år siden. Denne håndværkstradition betyder, at osten udvikler sig til en blød og smidig ost med en god og skærbar konsistens. Vi bruger en unik kultur, som er med til at gøre Riberhus til noget helt særligt.

Riberhus® - lidt bedre end andre gode oste

Vores Riberhus® historie

Riberhus® varianter

Du finder din nye Riberhus® favorit blandt en række forskellige kvalitetsoste, som både fås som hel-, skære-, og skiveost. Ostene har forskellige lagringstider - En mellemlagret Riberhus® ost er lagret i 9 – 13 uger, hvorimod en Ekstra lagret Riberhus® er lagret i ca. 29 uger.

 
Riberhus® varianter