Riberhus®

Riberhus® er en kitmodnet ost af Danbo typen, hvilket betyder, at osten igennem hele lagringstiden er overfladebehandlet med en rødkitkultur, som er specielt udviklet til Riberhus®. Riberhus® fremstilles efter stolte håndværkstraditioner, grundlagt på Ribe Mejeri for mere end 100 år siden, som gør at osten udvikler sig til en blød og smidig ost med en god og skærbar konsistens.

Det, der gør Riberhus® til noget særligt, er den specielle Riberhus®-kultur. Den stammer helt tilbage fra den originale Ribe-recept og er med til at udvikle ostens særegne smag. Dernæst er der lageringen. Både Riberhus®-kulturen og laringen er med til at give osten sin karakteristiske smag og konsistens.

Riberhus®

Riberhus® varianter

Traditionel Riberhus® fås både som hel-, skære-, og skiveost. En mellemlagret Riberhus® ost er lagret i 9 – 13 uger, hvorimod en Ekstra lagret Riberhus® er lagret i ca. 29 uger.

Tips til din Riberhus®

Her kan du finde tips til hvordan du bedst opbevarer din Riberhus®, hvad du kan sætte den sammen med samt andre tips og tricks.