Riberhus®

Riberhus®

Velsmagende hverdagspause

Livet buldrer løs omkring dig. Men når du sætter tænderne i din Riberhus®-mad, sænker roen sig på nærmest magisk vis. Så findes der kun dig, øjeblikket og den velkendte Riberhus®-smag. Nyd din Riberhus®. Nyd din velsmagende hverdagspause.

Historien om Riberhus®

Ribe mejeri blev grundlagt i 1893, hvor mejeriet til en start forsynede Ribe med mælk. I 1971 tog ostemestrene over, og lige siden har mejeriet udviklet og produceret Riberhus-oste.

Riberhus® oste er udviklet efter stolte håndværkstraditioner som betyder, at osten udvikler sig til en blød og smidig ost med en god og skærbar konsistens.

Historien om Riberhus®

Giv din ostemad et ekstra pift

Du får mere ud af din smagsoplevelse af den traditionelle ostemad ved at sammensætte osten med tilbehør som komplimenterer og ikke konkurrerer med ostens smag. Vi har samlet en masse gode opskrifter til dig her, der hjælper og inspirerer dig til endnu bedre osteoplevelse. Forkæl dig selv lidt ekstra ved eksempelvis at tilføje en lækker hjemmelavet drue-relish eller æblekompot. Her bliver du inspireret til velsmagende udgaver af din traditionelle ostemad - find dine nye favoritter.

Giv din ostemad et ekstra pift

Vores produkter

Fra mellemlagret til ekstralagret. Riberhus® tilbyder en række oste, som alle er resultatet af godt håndværk, gode råvarer samt den helt rigtige modningstid og lagring. Hver ost indeholder den gode, velkendte smag af Riberhus®, der er skabt på vores traditionsrige opskrifter med stor ekspertise.

Vores produkter

Riberhus®-guiden

På Arla’s mejerier, hvor Riberhus® bliver produceret, er luften fyldt med underlige ord såsom randgæring, ostekorn, krølpiber, hulsætning, lagringstemperatur og ostekultur. Begreber, der ofte tages i brug, når ostemagerne skal afgøre, om osten udvikler sig rigtigt - og i sidste ende smager godt nok til at kunne blive solgt som en Riberhus®. Lær din Riberhus® rigtig godt at kende og få inspiration til tilbehør herunder.

Riberhus®-guiden