Vi har dyrket håndværket siden 1893

De stolte håndværkstraditioner skinner igennem i hver eneste bid af vores ost. Traditionen for den helt rigtige lagring, modningstid og kvalitet kan ikke bare smages, men også ses selv i det, der ikke er der; hullerne. For det helt rigtige antal og størrelse på hullerne er nemlig bevis på det gode håndværk, som har været grundstenen for Riberhus® siden den spæde start for mere end 130 år siden.

Vores Riberhus® historie

Ribe mejeri blev grundlagt i 1893, hvor mejeriet til en start forsynede Ribe med mælk. I 1971 tog ostemestrene over, og lige siden har mejeriet udviklet og produceret Riberhus-oste til danske oste-elskere. I dag bliver Riberhus-oste stadig fremstillet efter de stolte håndværkstraditioner, som blev grundlagt på Ribe mejeri for 100 år siden. Denne håndværkstradition betyder, at osten udvikler sig til en blød og smidig ost med en god og skærbar konsistens. Vi bruger en unik kultur, som er med til at gøre Riberhus til noget helt særligt.

Riberhus® - lidt bedre end andre gode oste

Vores Riberhus® historie

En Danbo-ost, som er lidt bedre end andre gode oste

Riberhus® er en Danbo-ost. Danbo-osten blev oprindeligt udviklet af mejerist Rasmus Nielsen i slutningen af 1800-tallet og har opnået mærkatet ”Danmarks Nationalost” grundet dens velkendte smidige konsistens og gode smag.

Den gode Riberhus®-smag i vores Danbo-ost kommer af dansk mælk af god kvalitet, vores unikke mælkesyre, som vi dyrker som en surdej med stor kærlighed og ekspertise, samt den helt rigtige modningstid og lagringsproces. Vores ostemagere værner hver dag om håndværket og sætter en stor ære i at fremstille, passe og pleje hver enkelt Riberhus®-ost. 

En Danbo-ost, som er lidt bedre end andre gode oste