Røstien kan spises til alverdens kød. Eller du kan servere den til en god suppe i stedet for brødet.
Sådan gør du
Lad ca. 2 tsk af olien blive varm i en pande. Steg løg og hvidløg i ca. 2 min. til det er gyldent. Bland de revne kartofler med sammenpisket æg, løgblanding, ost og salt. Kom bagepapir på en bageplade, pensl det med 1 tsk olie og fordel kartoffelblandingen i en firkant (ca. 30 x 38 cm). Glat overfladen og dryp med resten af olien. Bag røstien midt i ovnen.
Fjern bagepapiret og skær røstien ud i 12 stykker. Læg dem tilbage på bagepladen - evt. med alufolie. Grill røstien øverst i ovnen til den tager farve lige inden serveringen.
Tip
Du kan lave røstien et par timer i forvejen - eller dagen før. Lun røstien på en plade med alufolie ca. 10 min. ved 200°, og grill den derefter de 2-3 min. lige inden serveringen.