Bedre madvaner til næste generation

Som Danmarks største fødevarevirksomhed har Arla et særligt ansvar for at sikre gode madvaner hos den næste generation. Derfor har vi et omfattende program omkring madvaner, som mange tusinde børn hvert år deltager i. Faktisk har vi næsten 300.000 deltagere i vores aktiviteter. Her på siden kan du blive klogere på vores initiativer til at sikre gode madvaner overalt i landet, og se om der er noget, du kan deltage i eller bidrage til.

 

 

MADmovers er et undervisningforløb, hvor 6. klasser arbejder med bedre spisepauser og gode måltidsvaner igennem innovationsprocesser. 
Undervisningsforløbet er tilrettelagt så I får tilsendt alt, hvad I skal bruge.

I skoleåret 2019/2020 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet til alle 6. klasser i hele Danmark. Tilmeldingen er åben. 

Læs mere

Arla sponserer Arla Fondens arbejde med at opbygge MADlejrskoler i DK. Helt konkret arbejder vi for at samle penge ind til at 10.000 teenagere hvert eneste år kan komme af sted. Du kan også være med.

Læs mere her og følg indsamlingen

Åbent Landbrug

Vi ses søndag d. 15 september 2019 kl 10.00-16.00, hvor Åbent Landbrug igen giver dig muligheden for at blive klog på hvordan din mad bliver til.

Læs mere her

Arla Food Fest

Arla Food Fest er en årlig madfestival for børn og unge, hvor smagsløg udfordres igennem involverende værksteder og workshops. 

Læs mere her

Generation Food Award

Generation Food Award er et initiativ fra Arla. Vi hylder de aktører, der har gjort noget særligt i årets løb for at skabe bedre madvaner til næste generation og rejser samtidig penge til Arla Fondens MADlejr.

Læs mere her

The Breakfast Club

Se LouLiving og Eiqu få udfordret deres smagsløg og madevner på Arla Fondens MADlejr i The Breakfast Club, som blev sendt på Splay Danmark i forbindelse med Arla Food Fest 2018. 

 

Se med her

Gårdbesøg for skoleklasser

Tag med din klasse ud og se hvor mælken kommer fra. 33.000 elever besøger hvert år en Arla-gård med deres lærer. 

Se hvordan du booker gårdbesøg

Økodag

Kom til Økodag d. 19. april 2020 og se hvor forårskåde vores økokøer er!

Læs mere her

Junior Landmand

I september besøgte to 6. klasser fra Sølvgade Skole midt i København en række Arla-gårde i Jylland.
Junior Landmand løber af stabelen hvert år. Her kommer børnene ud på en gård og følger hverdagen. De bor sammen med landmandens familie og lærer om, hvor mælken kommer fra.

Se filmene her