Ses vi til Arla Food Fest? 
Søndermarken i København d. 31. august 2019
På Tangkrogen i Aarhus d. 6. - 8. september 2019

Billetter

Arla Food Fest gæster Food Festival på Tangkrogen i Aarhus. En billet til Food Festival giver dermed adgang til Arla Food Fest.

Obs. enkelte workshops kræver ekstrabetaling. 

Køb billet her

Emil Obel

Der skal leges, samles, pyntes og smages, når Emil fra DR's "Den Store Bagedyst" viser, hvordan man nemt og enkelt kan skabe de lækreste kager i portionsstørrelse. Du er selv med i processen og der bliver særligt fokus på, hvordan man nemt og uden særligt udstyr kan kaste sig ud i anderledes pynteteknikker for at kreere de smukkeste mesterværker. 

 

Mad Kemi Show

Matilde og Mikaella fra kemilandsholdet viser, hvordan man kan lave sjove kemieksperimenter med fødevarer fra dagligdagen. Der skal laves voksende enorme skumpølser af lever, eksperimenteres med forskellige madvarer i flydende nitrogen og opleves hvordan rødkål kan fungere som pH-indikator. 

Fællesmiddag

Hele byen spiser sammen, når Arla Food Fest sammen med TooGoodToGo inviterer til kæmpe fællesmiddag. Rub og Stub står for menuen, som tilberedes af overskudsråvarer. Der er begrænsede pladser og billetter kan købes til 65 kr. 

Køb billet her

Klap en ko og mød en kalv

Klap en ko eller to eller faktisk fire, når Arlas landmænd står klar med deres køer og kalve. De tager de fire mest kendte malkeracer med, og du vil kunne opleve dem blive malket eller være med til at fodre kalvene. Du må også mægtig gerne give en "high five" til landmanden.

Vildt blodigt

Det bliver VILDT på alle mulige måder, når vores naturvejleder parterer et råvildt og gør os klogere på anatomi og de udskræinger, vi kender bedst som dyrekøllen og mørbraden. 

Oles gård

I Oles stand har børnene mulighed for selv at lave deres egen minipizza med udsøgte råvarer på toppen. Der vil være smagsprøver på pizzaerne og flere andre produkter fra gården for både børn og voksne. 

Istid altid

Hos ISTID kan du opleve, hvordan man kan lave cremet lækker is på bare 60 sekunder. Du kan designe din helt egen is - med lige det du kan li'. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige lækre og sjove ingredienser og få lynfrosset din personlige is på stedet ved hjælp af flydende nitrogren, som er minus 196 grader.
Workshoppen koster 25 kr. + gebyr.

Køb billet her

Smørkøkkenet

Bind smørebåndene og ryst dit egen smør.

Mælkebaren

Kan du shake? Så kom forbi mælkebaren hvor du kan være bartenderen, der shaker lækre milkshakes. I mælkebarens mælkehuse starter vi med at udfordre og udforske smag - og så smøger vi ærmerne op, skruer op for musikken, danser og shaker indtil vi har lækre, naturlige "milkshakes". 

Ko-Karma

Hvad er økologi? Sving forbi Ko-Karma og bliv klogere på økologi. Du kan blandt andet deltage i en øko-quiz og samtidig få lov at smage på økologien. Husk også at medbringe dine mælkelåg, og aflevér dem i Brug Låget indsamleren. 

Pop, pop, pop

Sæt dig ved bålet og oplev den magiske forvandling, når et lille majskorn forvandles til den sprødeste popcorn. Eksperimenter med dine helt egne smagsvarianter med forskellige krydderier og skab popcorn ala dig. 

Tag på rest-a-fari

Kom forbi Arla Fondens MADlejr telt - og bliv verdensmester i at bage lækre og sprøde vafler med forskellige madrester. Bliv udfordret, overrasket og endnu klogere på, hvor nemt det er at trylle sine madrester om til lækre retter. 

Madpakkeværkstedet

Kig forbi MADmovers' madpakkeværksted. Her kommer du til at udfordre den traditionelle rugbrødsmad med råvarer, som du allerede kender. 

Tag en bid af fremtiden

Tør du spise de nyeste fødevarer? Besøg Copenhagen Bug Fest, når de gæster Arla Food Fest med en masse spændende aktører. Kom helt tæt på de spiselige insekter - fremtidens bæredygtige, lækre og sunde fødevarer. Sammen med Bugging Danmark kan du smage en fårekylling, lave din egne insektkugle-snacks og endda få din egen lille fårekyllingefarm med hjem. Lær desunden mere om hvordan den mad vi spiser, hænger sammen med verdensmålene. 

De danske egnsretter

Hvordan smager de danske egnsretter egentlig? Kom forbi bålområdet og lav klassiske danske egnsretter sammen med Frilandsmuseets Køkkenlaug og landmandskoner fra nogle af Arlas gårde rundt om i hele Danmark.

Analog selfiewall

Snap... som man gjorde det i gamle dage. Tag de vildeste selfies foran den fede selfiewall, hvor lyset og baggrunden er helt perfekt. Du kan vælge imellem sjove skins, ikoner og hashtags for at lave et helt unikt billede med dine venner.