Fiskefingre

Kom & vær med til en dag i fiskens tegn!

Sammen med Sticks'n'Sushi arbejder du med at lave dine egne makiruller, rense en sild, pille en reje & så skal vi også smage en smelt.

Vigtigt: Billet til denne aktivitet tilkøbes

Tilkøb billet

GoCook madværksted

Hos GoCook er det DIG der bestemmer!

Bag 100% din egen pizza og chop og svits din egen nudelbox i GoCooks madværksted. Vi passer dine forældre i den store GoCook-lounge, mens du kaster dig over maden.

Vigtigt: Husk din indre pizzamand

Kæmp for Kærgården

Brød elsker Kærgården og har brug for din hjælp!

Det kræver en skarp hjerne, stærke ben og en sikker hånd, hvis du skal igennem brødets forhindringsbane uden at knække.

Klap en ko

Hils på en ko eller to til Arla Food Fest!

.. Eller fire! I år får vi nemlig besøg af hele fire forskellige koracer. Så husk din kærlige klappehånd, så er du måske den heldige vinder af et koslik.

Yo-Yo golfing

Tag kampen op mod vennerne og se hvem der først kommer frem til Yoggi isen i det sjove minigolf spil. Skyd dig vej gennem yoghurten, videre igennem det tropiske frugtmarkedet, fryseren og endeligt frem til isbanen.

Fruit Shooter

Hvem skyder den bedste dag i gang? Indstil dit sigtekorn allerede nu og se hvem af dig og dine venner, der skyder dagen bedst igang med vores store fruit shooter ladet med bær og frugt.

Bacon på den "fede" måde

Hvorfor smager bacon bare godt? Hvorfor smager det ikke så godt, når det har fået for meget eller for lidt? Lær alt om dyrevelfærd, saltning, røgning og perfekt tilberedt kød.

Kitchen4Kids

Kom og bestå skrælle- og skæreprøven!

Lær at skære og skrælle sikkert, og få et skrællekørekort. Vær med i konkurrencen om at skrælle det længste æbleskræl.

Timm og Lakserytteren

Timm Vladimir lærer Lakserytteren af lave laks.

Hvor: Køkkenscenen

Smagshjulet

Kig forbi MADlejr – hvis du altså tør tage en tur i ”Smagshjulet”. 

Her kommer dine smagsløg på lidt af en prøve, når du skal sætte tænderne i alle mulige mærkelige ting.

Ses vi? Det tror jeg nok vi tør!

Tips om kost

Kigger du forbi Nøglehulsstanden, aktiveres dine sanser, din indlevelsesevne og udfordres din viden i en sjov og lærerig quiz om Nøglehulsmærket og Mad.

Buko kunst

Slip fantasien løs og udsmyk din egen Buko mad!

Sjov mad er en sund hobby. Smør smagfulde og sjove madder.

 

Magi med hytteost

Hytteost. Det smager ikke af ost, det ligner ikke ost, det lugter ikke af ost - men det er ost. Kom på besøg i eventyrland hvor intet er helt, som det ser ud.

Join the milky way

Det kræver sin mælk, når du skal bruge din styrke og dit hoved til at lære om mælkens kvaliteter på Mælkevejen. Dyst mod dine venner og se, hvem der ved mest om mælk, når i kommer mål.

Arla Food Lab

Tør du smage? Kan du smage forskel? Kan du lave en sund snack? I Arla Food lab eksperimenterer vi med mad & mælk, og du kan lave din helt egen smoothie – lige efter din smag.

Brain Food

Besøg UNICEF og gå på opdagelse, udforsk og få et reelt indblik i hvordan UNICEF via innovative School in a box, sikrer de mest udsatte børn undervisning.

Kitchen minis

Forsøg dig som en dygtig gartner og dyrk din helt egen tomatplante, som du får med hjem. Se om du kan ramme samme flotte færdige produkt, som vi kan i vores Gartneri på Fyn.

Hejs din høst i land

I plantebedet kan du hjælpe den økologiske landmand med at få høsten i hus, mens du kan gå på opdagelse i øko-landsbrugets krible-krableliv, vinde præmier og smage på høsten.

Go’ Madpakke

Kom og mød TV 2 og Go´ Madpakke-værten Louisa Lorang, som vil give inspiration til hvordan man laver den gode, sunde og sjove madpakke. Vi tænder op i bålet og afprøver nye idéer!

Madmodsløbet 2016

Danmarks sejeste børneløb. Tør du smage på det hele, når der bliver disket op med smagsprøver, der normalt ikke bliver serveret ved middagsbordet?

Køb billetter

Sandwich Challenge

Hvem bygger den sundeste sandwich? Byg en sund sandwich ved at vælge klodser med sunde ingredienser og stable dem så højt som muligt på 60 sekunder. Det handler om at træffe de rigtig valg OG have en rolig hånd.

Snobrødsbål

Besøg os til Arla Food Fest, hvor vi ruller ud med bål, pind og dej, og på traditionel vis skruer op for bålhyggen. Rul dejen på pinden, sæt dig til rette ved bålet og lav dig eget snobrød.

Ryd forsiden

Hvordan smager yoghurten? Og hvordan er det at fyre den af på Arla Food Fest? Kom forbi nyhedsbrændpunktet på Arla Food Fest og få en opgave af redaktøren. Lav en fed historie.

Øko-superhelte

I Øko-Superhelteskolen guides du rundt i øko-containerens aktivitetsrum, hvor du lærer om økologi og forvandles til en superhelt, der bekæmper sprøjtegifte og befrier køer.

Smagsægsperten

Har dine smagsløg ægs-factor? Er du smagsægsperten derhjemme? Med udgangspunkt i ægget stiller vi fem smagsstationer op, én for hver grundsmag. Kan du ramme alle fem rigtigt?

Jungleeventyr

Svar på spørgsmål og oplev juicens vej fra frugt til juice i Rynkes jungle. Brug dine sanser og leg dig gennem forhindringsbanen.

Venindekogebogen

Hvor godt kender du din bedste veninde? Hvor gode er I til at samarbejde? Og kan i samarbejde med én hånd? Kom og find ud af det i Venindekogebogens telt.

Wefood

Kom ind og quiz om madspil og bæredygithed. Bliv klog på, hvordan du kan bekæmpe madspild og hjælpe verdens fattigste samtidigt.

Smag på fremtiden

Tør du smage på insekter? Og skal vi til at spise dem i fremtiden? Kom forbi Bite a Bug og få svar på det, mens du smager på et wokristen insekt.

Mal og flet

Flet kanelsnurre begge dage klokken 12.00 og 14.00 og mal mel hos Meyers Bageri.  Hvis du husker en beholder, får du en gratis surdej. Der vil være livebagning af ølandshvedeboller.

Too good to go

Vi reducerer madspil og hjælper med at få overskudsmad ud til Danmark, så det ikke ender i skraldespanden. Kom ind og quiz om, hvordan madspil reduceres.