Det Muntre Køkken spiller op

Det Muntre Køkken serverer en perlerække af lækre musikalske retter med et dansabelt opkog af funk, soul, disco, boogie og helstegt party-gris. Duften i køkkenet vil få haven til at syde og boble!

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Søndag kl.09.00

Vigtigt: Medbring dit gode humør

Cisiliaaaa!!

Charmerende Cisilia kommer og ringer med alarmen og sender luftballoner op i Kongens Have til Arla Food Fest 2016.

Hvor: Musikscenen

Hvornår: Søndag kl.10.00

Nabiha kommer, kommer du?

O. M. GOUDA! Nabiha kommer i Kongens Have!

Du kan få lov at synge med på alle Nabihas lækre hits til Arla Food Fest, hvor haven med garanti kommer til at syde af sommer og godt humør.

Hvor: Musikscenen

Hvornår: Søndag kl.16.00

Foodbusters

Timm Vladimir og hans kokke-kompagnon Kenneth er styrmændende bag madshowet Food Busters, hvor der afprøves madmyter. Her kan du bl.a. få svar på: Er græshoppere egentlig sunde at spise?

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Søndag kl.14.50

Timm Vladimir

Med Timm Vladimir som madkyndig konferencier kommer Arla Food Fest til at sidde liiige i køleskabet, og vi garanterer at alle går herfra med berigede smagsløg!

Hvor: Musikscenen og køkkenscenen

Hvornår: Lørdag og søndag

Høstmarkedet

Louisa Lorang er vært, når en familie kommer på scenen til Arla Food Fest og skal tilberede en ned og sund ret af økologiske grøntsager, de selv har høstet på en gård.

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Søndag kl.12.30

Thøger Dixgaard

Thøger Dixgaard kommer og synger om, at være blød indeni. Han sørger uden tvivl for, at trækronerne i Kongens Have danser i takt med hans søde musik. Ses vi?

Hvor: Musikscenen

Hvornår: Søndag kl.14.00

Energisk mad

Energisk mad inviterer os alle ind i naturvidenskabens magiske univers, og vil bl.a. demonstrere, hvordan man på få sekunder kan lave is af mælk, yoghurt og frisk frugt ved at anvende flydende kvælstof. 

Vigtigt: Don't try this at home :-)

Venindekogebogen

Hvor godt kender du din bedste veninde? Hvor gode er I til at samarbejde? Og kan i samarbejde med én hånd? Kom på scenen med din veninde eller se veninde-showet!

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Søndag kl.13.30