Hvad er Snack Attack?

Snack Attack er en miniserie af programmer lavet i samarbejde mellem Arla og Splay. Programmerne vil blive sendt på Splay Danmarks YouTube kanal. De medvirkende er Albert DyrlundKristine SlothSimone Wulff og Hanspeter Matzen

I ‘Snack Attack’ er vi taget til det Sydfynske Øhav på Arla Fondens MADlejr. Her vil vores to hold af fabelagtige - men ikke nødvendigvis madlavningsvante YouTubere dyste mod hinanden i madlavningens kunst. I hvert afsnit findes en vinder af 1 minuts forspring til finalen ved Arla Food Fest den 26 august i Kongens Have i København.

Se afsnit her

Kristine Sloth

Danmarks største kvindelige YouTuber. Kristine laver beauty og underholder ved at have seerne helt tæt på hendes liv. Hun har optrådt i TV, udgivet bøger og alt dette før sin 18 års fødselsdag.

Kristines Youtube-profil

Albert Dyrlund

Højenergisk fjollehoved, der ikke er bange for at gå til grænsen. Albert vandt til Guldtuben ’16 Årets Vlogger, har udgiver to hit singler som begge gik top 5 på Spotify og han har ikke mindst lagt stemme til Robin i den nye Batman-film.

Alberts Youtube-profil

Hanspeter

Hanspeter laver underholdingsvideoer i alle afskygninger. Derudover er han også kendt som den smådumme “Dirtyblondinen”. Hanspeter var vært på Guldtuben preshow '16.

Hanspeters Youtube-profil

Simone Wulff

Stilsikre Simone går til sine videoer med stor seriøsitet og leverer altid en god video. Hun laver skønhed, vlogs og entertainment. Hun blev nomineret til Guldtuben ’16 som Årets Vlogger. Hun har netop udgivet sin egen makeupkollektion.

Simones youtube-profil

Hvad er Splay?

Splay er Nordens største YouTube-netværk, der samler de mest populære online creators på YouTube og Instagram. Splay består af over 1.000 profiler på sociale medier, der tilsammen når over 200 millioner videovisninger om måneden med over 35 millioner visninger i Danmark alene. Den største målgruppe er 13-25 år og Splays indhold spænder mellem humor, musik, vlogs, mode, skønhed og gaming.