Æblesnegle
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Hjemmebagte snegle med æbler . Bag de små lækre godbidder sammen med børnene. Æblesneglene er nemme at arbejde med - og er gode at have et lager af i fryseren.
Ingredienser
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
50 g
Flødeost
|
|
1
Æg
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Hvedemel
|
Fyld
60 g
Brun farin (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
1
Groftrevet, uskrællet æble, fx golden delicious
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
50 g
Flødeost
|
Pynt
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lun sneglene på en brødrister eller i ovnen, hvis de skal spises dagen efter eller har været frosset. Sneglene kan evt. pyntes med glasur.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
893 kJ / 213 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 5,8 g |
Fedt: | 3,5 g |
Kulhydrat: | 39,1 g |
