Rødvinskogte figner
&format=webp)
Rødvinskogte figner er både velsmagende og oplagte at hygge sig med, når de tørrede figner lokker på hylderne. Rødvinskogte figner er virkelig lækre og velsmagende, og så kan de forberedes i god tid. Har du masser af figner, så lav en stor portion - så har du både et dejligt tilbehør til ost, salater og den hurtige snack. Rødvinskogte figner gør det også godt som den hurtige dessert, når der pludselig skal forkæles - prøv fx at servere dem med græsk inspireret yoghurt og flydende honning. Rødvinskogte figner har virkelig mange anvendelsesmuligheder - og de smager skønt alle sammen.
Ingredienser
Rødvinskogte figner
½ liter
Rødvin, fx côtes du rhône (ca. liter)
|
|
---|---|
125 g
Rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
1
Stykke citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Stjerneanis
|
|
500 g
Tørrede figner
|
Sådan gør du
Rødvinskogte figner
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
At rødvinskogte figner smager skønt som tilbehør til et ostebord?
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1169 kJ / 279 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 8,1 g |
Protein: | 2,6 g |
Fedt: | 1 g |
Kulhydrat: | 64 g |
