Æggekage med quinoa og hytteost
20 min
•
&format=webp)
Har du lyst til at prøve en æggekage med et moderne tvist - med fyld af quinoa og med topping af bl.a. rejer, koriander og spidskål? En lidt lettere version af den kendte klassiske æggekage, som måske minder lidt mere om en tortilla.
Ingredienser
Æggekage
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Hakket løg (ca. 100 g)
|
|
4
Æg
|
|
150 g
Kogte quinoa (af 75 g rå)
|
|
250 g
Hytteost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Rejesalat
250 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
2
Grønne peberfrugter i tern (ca. 250 g)
|
|
1
Rødt æble i tern, fx elstar (ca. 125 g)
|
|
2 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Afdryppede rejer
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Tilbehør
200 g
Ristet groft rugbrød - evt. gnedet med hvidløg
|
---|
Sådan gør du
Æggekage
Rejesalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6054 kJ / 1447 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 31 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,3 g |
