Æggesandwich med rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Æggesandwich er en klassiker til picnic.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 groft flute, fx flerkornsflute
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 hårdkogte æg
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 50 g syltede agurker i skiver
  • ½ liter renset rucolasalat
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist flutet del det og flæk det. Smør alle flader med flødeosten. Læg de 2 flutes sammen om æg, løg, agurker og salat. Drys med salt og peber. Pak de 2 sandwich ind i film eller pergament papir. Stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: