Æggesandwich med rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Æggesandwich er en klassiker til picnic.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 groft flute, fx flerkornsflute
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 hårdkogte æg
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 50 g syltede agurker i skiver
  • ½ liter renset rucolasalat
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist flutet del det og flæk det. Smør alle flader med flødeosten. Læg de 2 flutes sammen om æg, løg, agurker og salat. Drys med salt og peber. Pak de 2 sandwich ind i film eller pergament papir. Stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: