Æggesandwich med rucola

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

Æggesandwich er en klassiker til picnic.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 groft flute, fx flerkornsflute
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 hårdkogte æg
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 50 g syltede agurker i skiver
  • ½ liter renset rucolasalat
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist flutet del det og flæk det. Smør alle flader med flødeosten. Læg de 2 flutes sammen om æg, løg, agurker og salat. Drys med salt og peber. Pak de 2 sandwich ind i film eller pergament papir. Stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde: