Ørred og æggestand

60+ min Frokost

Ørred og æggestand er en klassiker, fx som en del af julefrokost- eller påskefrokostbordet. Det smager også godt med krydderurter i æggestanden.

Ørred og æggestand
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5031 kJ / 1202 kcal

Energifordeling:
Fiber: 6,8 g
Protein: 22,1 %
Kulhydrat: 21,7 %
Fedt: 56,2 %
Tips

I stedet for piskefløde kan du bruge madlavningsfløde 18% eller mælk. Røget ørred kan erstattes af røget svinemørbrad. Prøv at lave æggestanden med forskellige krydderurter, fx ½ dl fintklippet purløg eller 1 dl plukket brøndkarse. Pynt med fintrevet frisk peberrod, ½ dl fintstrimlet bredbladet persille eller finthakket rødløg ved serveringen.

Ingredienser