Kan serveres som en lækker hovedret, en fyldig forret eller som en del af søndagsfrokosten
16057 kJ / 3838 kcal
615 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 15,1 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 25 % | 9 g |
Fedt: | 58,9 % | 9,8 g |
Alkohol: | 1 % |
Andepatéen kan fryses efter bagning.
Server andepatéen som forret (12 pers.) med appelsinsalat og flutes. Læg bladselleristrimlerne i meget koldt vand så de krøller. Du kan bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% i stedet for fløde og cremefraiche i dressingen.
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.