Andepaté med appelsinsalat

60+ min Hovedret

Kan serveres som en lækker hovedret, en fyldig forret eller som en del af søndagsfrokosten

Andepaté med appelsinsalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16057 kJ / 3838 kcal

Energifordeling:
Fiber: 31 g
Protein: 15,1 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 58,9 %
Alkohol: 1 %
Frysetip

Andepatéen kan fryses efter bagning.

Tips

Server andepatéen som forret (12 pers.) med appelsinsalat og flutes. Læg bladselleristrimlerne i meget koldt vand så de krøller. Du kan bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% i stedet for fløde og cremefraiche i dressingen.

Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser