Andepaté med appelsinsalat

Andepaté med appelsinsalat

60+ min Hovedret
Fryseegnet

Kan serveres som en lækker hovedret, en fyldig forret eller som en del af søndagsfrokosten

Velbekomme!
Frysetip

Andepatéen kan fryses efter bagning.

Tips

Server andepatéen som forret (12 pers.) med appelsinsalat og flutes. Læg bladselleristrimlerne i meget koldt vand så de krøller. Du kan bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% i stedet for fløde og cremefraiche i dressingen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16057 kJ / 3838 kcal

Næringsindhold pr. 100g

615 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 15,1 % 5,5 g
Kulhydrat: 25 % 9 g
Fedt: 58,9 % 9,8 g
Alkohol: 1 %
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser