Andepaté med appelsinsalat

60+ min Hovedret

Kan serveres som en lækker hovedret, en fyldig forret eller som en del af søndagsfrokosten

Andepaté med appelsinsalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16057 kJ / 3838 kcal

Næringsindhold pr. 100g

615 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 15,1 % 5,5 g
Kulhydrat: 25 % 9 g
Fedt: 58,9 % 9,8 g
Alkohol: 1 %
Frysetip

Andepatéen kan fryses efter bagning.

Tips

Server andepatéen som forret (12 pers.) med appelsinsalat og flutes. Læg bladselleristrimlerne i meget koldt vand så de krøller. Du kan bruge Karolines Køkken® Flødefraiche 30% i stedet for fløde og cremefraiche i dressingen.

Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser