Anderillette
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Tilberedningstid: 15 min
•
Anderilette er luksuspålæg til ristet brød og som skabt til julefrokosten. Det er kød fra confiterede andelår der bliver rørt sammen med andefedt og smagt til, så det bliver en dejlig rilette. Kom riletten direkte i et serveringsglas eller -tallerken, inden du sætter den på køl. Confiterede andelår kan købes på dåse og så har du både fedt og kød klar til brug. Har du tid, så kan du også selv confitere dine andelår.
Ny
Ingredienser
|
2
Confiterede andelår (ca. 200 g plukket kød)
|
|
|---|---|
|
1 dl
Andefedt
|
|
|
1 spsk
Æblecidereddike
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 kvist
Frisk timian
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold:
6629 kJ / 1584 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 0 g |
| Protein: | 23,1 g |
| Fedt: | 168,1 g |
| Kulhydrat: | 1 g |