Appelsin- og gulerodssalat

Appelsin- og gulerodssalat

15 min
Superflot salat. Hvid ost og oliven giver et lækkert modspil til det søde i salaten.

Sådan gør du

  • Pil appelsinerne og skær dem i skiver. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. Bland gulerødder, appelsinskiver, rødløg og oliven i et fad. Smuldr osten over. Krydr med peber og friskpresset citronsaft.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3330 kJ / 796 kcal

Næringsindhold pr. 100g

368 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 15,4 % 3,3 g
Kulhydrat: 30,9 % 6,7 g
Fedt: 53,7 % 5,3 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Groftrevne gulerødder
5 dl
Appelsiner
2
Rødløg
1
Sorte oliven uden sten
100 g
150 g
Friskkværnet peber
Friskpresset citronsaft