Appelsin- og gulerodssalat

Appelsin- og gulerodssalat

15 min
Superflot salat. Hvid ost og oliven giver et lækkert modspil til det søde i salaten.

Sådan gør du

  • Pil appelsinerne og skær dem i skiver. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. Bland gulerødder, appelsinskiver, rødløg og oliven i et fad. Smuldr osten over. Krydr med peber og friskpresset citronsaft.
Energiindhold for hele retten:

3330 kJ / 796 kcal

Næringsindhold pr. 100g

368 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 15,4 % 3,3 g
Kulhydrat: 30,9 % 6,7 g
Fedt: 53,7 % 5,3 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

5 dl Groftrevne gulerødder
2 Appelsiner
1 Rødløg
100 g Sorte oliven uden sten
150 g Salatost i tern
Friskkværnet peber
Friskpresset citronsaft
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk