Cremet safransauce med appelsin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Cremet safransauce med appelsin passer perfekt til fiske- eller kyllingeretter. Opskriften er enkel og lige til at gå til!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Knus safrantrådene let og tilsæt dem sammen med vand, appelsinskal, appelsinsaft, salt og peber. Kom cremefraiche i og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag safransaucen til.

Tips

Du kan lave safransaucen klar, så den blot skal varmes.
Saucen smager dejligt til fisk, fx søtunge eller pighvar eller til Fisk en papillotes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 90 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin på chardonnay-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vine til appelsin

Andre gode forslag