Cremet safransauce med appelsin
45 min
Fryseegnet
•
Cremet safransauce med appelsin passer perfekt til fiske- eller kyllingeretter. Opskriften er enkel og lige til at gå til!
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
3
Gulerødder i små tern (ca. 150 g)
|
|
¼ tsk
Safran
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
Sådan gør du
Du kan lave safransaucen klar, så den blot skal varmes. Saucen smager dejligt til fisk, fx søtunge eller pighvar eller til Fisk en papillotes.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5528 kJ / 1321 kcal
Næringsindhold pr. 100g
875 kJ / 209 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 2,3 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 6,8 % | 3,5 g |
Fedt: | 90,9 % | 21,5 g |