Cremet safransauce med appelsin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Cremet safransauce med appelsin passer perfekt til fiske- eller kyllingeretter. Opskriften er enkel og lige til at gå til!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Knus safrantrådene let og tilsæt dem sammen med vand, appelsinskal, appelsinsaft, salt og peber. Kom cremefraiche i og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag safransaucen til.

Tips

Du kan lave safransaucen klar, så den blot skal varmes.
Saucen smager dejligt til fisk, fx søtunge eller pighvar eller til Fisk en papillotes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 90 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin på chardonnay-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vine til appelsin