Er du ikke tosset med frisk koriander, så kan du lade det grønne drys være persille.
8690 kJ / 2077 kcal
360 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 21,9 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 10,3 g |
Fedt: | 29,8 % | 2,9 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
2 tsk
Korianderfrø
|
|
---|---|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
8
Gulerødder i kvarte (ca. 600 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1
Afpudset svinemørbrad i 1½ cm skiver
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
125 g
Fileter af appelsiner - 2 appelsiner
|
|
---|---|
50 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
|
½ dl
Frisk koriander
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|