Du kan servere blandet grøn salat eller dampet grønt til - efter sæsonen.
21287 kJ / 5088 kcal
725 kJ / 173 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,3 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 31,2 % | 13,3 g |
Fedt: | 47,5 % | 9,3 g |
Kyllingelår er dejlig aftensmad - prøv også denne opskrift.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
8
Kyllingelår (ca. 1150 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
|
1
Appelsin i ½ cm tynde skiver
|
¾ dl
Honning
|
|
---|---|
½ spsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1¼ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Stødt gurkemeje
|
|
1 tsk
Mild stødt chili
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
6 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
320 g
Basmatiris (ca. 4 dl)
|
|
20 g
Smør
|
|
1 dl
Blandede nødder, fx mandler, pistacienødder eller pinjekerner
|
|
75 g
Tørrede abrikoser i tynde strimler
|