Du kan servere blandet grøn salat eller dampet grønt til - efter sæsonen.
21443 kJ / 5125 kcal
729 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,1 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 31 % | 13,3 g |
Fedt: | 47,9 % | 9,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Kyllingelår (ca. 1150 g)
|
8 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Appelsin i ½ cm tynde skiver
|
1 |
Honning
|
¾ dl |
---|---|
Appelsinskal (usprøjtet)
|
½ spsk |
Friskpresset appelsinsaft
|
1¼ dl |
Små finthakkede fed hvidløg
|
3 |
Stødt koriander
|
2 tsk |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Stødt gurkemeje
|
1 tsk |
Mildt chilipulver
|
1 tsk |
Hønsebouillon
|
2 dl |
---|---|
Smør
|
50 g |
Vand
|
6 dl |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Basmatiris (ca. 4 dl)
|
320 g |
Smør
|
25 g |
Blandede nødder, fx mandler, pistacienødder eller pinjekerner
|
1 dl |
Tørrede abrikoser i tynde strimler
|
75 g |