Appelsinis
6 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
Denne appelsinis med yoghurt er nem at lave og perfekt at have i fryseren til enten gæster eller en lille selv-forkælelse. Denne opskrift på appelsinis har en skøn friskhed fra den græske yoghurt - og knaser dejligt pga. den hakkede chokolade. Lækker og rustik. Prøv den!
Ingredienser
|
3
Æggeblommer
|
|
|---|---|
|
5 spsk
Sukker
|
|
|
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
|
3
Æggehvider
|
Pynt
|
Grofthakket mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
Citronmelisseblade
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også tilsætte hakkede nødder eller valnødder til isen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
924 kJ / 221 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,1 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 16,8 g |
| Kulhydrat: | 13,7 g |