Basilikum- og vaniljeis med mandelbrud

Basilikum- og vaniljeis med mandelbrud

60+ min Dessert
En uimodståelig dessert som imponerer på smag. En smuk lysegrøn basilikumis, vaniljeis, de sprødeste mandelbrud og den fineste vaniljeprikket appelsinsirup. Basilikumisen har en perfekt mild smag af basilikum og citron - og sammen med sødt og sprødt er det den perfekte kombination. Udfordr dine gæster med basilikumis - og det vil med garanti blive en succes.
Mere inspiration

Vil du pynte din dessert endnu mere - så er disse tuiles helt perfekte til desserten.

Tuiles
30 min
Tuiles
(2)
Velbekomme!
Forbered i god tid

Mandelbrud kan opbevares i kagedåse i ca. 1 uge. Appelsinsirup kan opbevares i køleskab i ca. 1 uge. Isen kan kugles op dagen før og stilles tildækket i fryseren. Sæt isen på køl ca. 15 min. før serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19088 kJ / 4562 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1032 kJ / 247 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6,3 % 3,8 g
Kulhydrat: 37,8 % 22,9 g
Fedt: 55,9 % 15,6 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser