Mandelbrud kan opbevares i kagedåse i ca. 1 uge. Appelsinsirup kan opbevares i køleskab i ca. 1 uge. Isen kan kugles op dagen før og stilles tildækket i fryseren. Sæt isen på køl ca. 15 min. før serveringen.
19964 kJ / 4772 kcal
1077 kJ / 257 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 5,9 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 33,6 % | 21,3 g |
Fedt: | 60,5 % | 17,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
½ liter
Mælk
|
|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
6
Æggeblommer (ca. 1 dl)
|
3 dl
Basilikumblade
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
1½ spsk
Flormelis
|
|
---|---|
½
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
2 dl
Piskefløde
|
75 g
Smør
|
|
---|---|
125 g
Meget finthakkede smuttede mandler
|
|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
½ spsk
Hvedemel
|
|
1½ spsk
Piskefløde
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
½
Vaniljestang
|
|
1 dl
Friskpresset friskpresset appelsinsaft
|
Guldstøv
|
---|