Vil du pynte din dessert endnu mere - så er disse tuiles helt perfekte til desserten.
Mandelbrud kan opbevares i kagedåse i ca. 1 uge. Appelsinsirup kan opbevares i køleskab i ca. 1 uge. Isen kan kugles op dagen før og stilles tildækket i fryseren. Sæt isen på køl ca. 15 min. før serveringen.
19271 kJ / 4606 kcal
1039 kJ / 248 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 6,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 34,9 % | 21,3 g |
Fedt: | 58,9 % | 16,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
¾ liter | |
Flormelis (ca. 3 dl)
|
150 g |
Æggeblommer (ca. 1 dl)
|
6 |
Frisk basilikum
|
3 dl |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Flormelis
|
1½ spsk |
---|---|
Vaniljestang - kornene heraf
|
½ |
2 dl |
Smør
|
75 g |
---|---|
Meget finthakkede smuttede mandler
|
125 g |
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
75 g |
Hvedemel
|
½ spsk |
1½ spsk |
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
---|---|
Vand
|
½ dl |
Vaniljestang
|
½ |
Friskpresset friskpresset appelsinsaft
|
1 dl |
Guldstøv
|
---|