11435 kJ / 2733 kcal
712 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,7 g |
Protein: | 22 % | 9,2 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 22,6 g |
Fedt: | 24,1 % | 4,6 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide aspar-ges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1
Rødløg i halve tynde ringe (ca. 50 g)
|
|
---|---|
½ spsk
Hyldeblomsteddike
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2½ spsk
Hyldeblomsteddike
|
|
1½ spsk
Flormelis
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
200 g
Landbrød revet i små bidder
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Strimlet hjertesalat
|
|
---|---|
400 g
Kogte tørrede belugalinser (af 200 g tørrede)
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
250 g
Dampede grønne asparges i mundrette stykker
|
Frisk basilikum
|
---|