Herlige bagte grøntsager med smagfuldt drys.
Server auberginegryden med ristede kikærter, kogte ris og en skefuld creme fraiche.
10298 kJ / 2461 kcal
406 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 12,5 % | 3 g |
Kulhydrat: | 58,3 % | 13,9 g |
Fedt: | 29,2 % | 3,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Kikærter i saltlage (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Røget paprika
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
15 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Aubergine i grove stykker (ca. 325 g)
|
1 |
Fennikler i både (ca. 500 g)
|
2 |
Zittauerløg i både (ca. 150 g)
|
2 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Friske timiankviste
|
2 |
Vand
|
4 dl |
Æblejuice
|
1 dl |
Sojasauce
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Løse ris, parboiled - koges
|
320 g |
---|---|
¼ liter |