Avocadocreme med jordbærskum

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Avocadocreme med jordbærskum er en let, cremet og skøn dessert. De ristede hasselnødder giver en sprød bund til de luftige lag på toppen. Perfekt til at slutte en god af med!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 portioner

Jordbærskum

Avocadocreme

  • 75 g hakkede hasselnøddekerner

Pynt

  • citronskal (usprøjtet)
  • frysetørrede bær, fx hindbær eller jordbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærskum

Kom jordbær og vand i en gryde. Bring det i kog og kog det i ca. 3 min. Tilsæt sukker og kog i yderligere ca. 3 min. - rør af og til. Stil blandingen på køl i ca. ½ time.

Avocadocreme

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske og kom det i en skål sammen med kvark, citronsaft og flormelis. Blend med en stavblender til blandingen er helt glat ca. 3-5 min. Kom avocadocremen i en sprøjtepose og læg den på køl i ca. 10 min.

Jordbærskum fortsat

Blend jordbærblandingen med en stavblender ca. 3-5 min. til en jævn puré. Pisk fløden til et let skum og vend jordbærpuréen i lidt af gangen - til skummet er helt ensartet. Kom jordærskummet i en sprøjtepose og læg det på køl i ca. 5 min.

Rist nødderne ved høj varme i ca. 3 min. Fordel ca. 1 spsk hasselnødder og lige dele jordbærskum og avocadocreme i 8 små glas a ca. 2 dl. Pynt med revet citronskal og drys med frysetørrede bær.

Tip

Brug hindbær i stedet for jordbær for at opnå et mere syrligt tvist.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 62 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: