Avocadocreme med jordbærskum er en cremet og skøn dessert. Knasende hasselnødkrokant giver et sprødt og sødt modspil til de luftige lag på toppen.
8373 kJ / 2001 kcal
863 kJ / 206 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 9,9 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 35 % | 17,8 g |
Fedt: | 55,1 % | 12,8 g |
I stedet for jordbærskum kan du lave gulerodsskum. Blend 100 g kogte, afkølede gulerødder. Vend gulerodspuré sammen med sukker og flødeskum. Gulerodsskummet får en skøn farve og bliver lige så sødt som jordbærskummet.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.