Avocadocreme med jordbærskum

Avocadocreme med jordbærskum

60+ min Dessert
Avocadocreme med jordbærskum er en cremet og skøn dessert. Knasende hasselnødkrokant giver et sprødt og sødt modspil til de luftige lag på toppen.
Velbekomme!
Tip

I stedet for jordbærskum kan du lave gulerodsskum. Blend 100 g kogte, afkølede gulerødder. Vend gulerodspuré sammen med sukker og flødeskum. Gulerodsskummet får en skøn farve og bliver lige så sødt som jordbærskummet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8500 kJ / 2032 kcal

Næringsindhold pr. 100g

870 kJ / 208 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 9,8 % 5 g
Kulhydrat: 36 % 18,4 g
Fedt: 54,2 % 12,8 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise