I stedet for jordbærskum kan du lave gulerodsskum. Blend 100 g kogte, afkølede gulerødder. Vend gulerodspuré sammen med sukker og flødeskum. Gulerodsskummet får en skøn farve og bliver lige så sødt som jordbærskummet.
8552 kJ / 2044 kcal
875 kJ / 209 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 9,8 % | 5 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 17,1 g |
Fedt: | 57,1 % | 13,5 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
85 g
Friske eller frosne jordbær
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1¼ dl
Piskefløde
|
2
Modne avocadoer
|
|
---|---|
2½ dl
Kvark
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Flormelis
|
75 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
Citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Frysetørrede bær, fx jordbær eller hindbær
|