Bagt cheesecake med hindbærtopping
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Lækker opskrift på blød og cremet cheesecake med traditionel kiksebund og syrlig hindbærtopping.
Ingredienser
Kiksebund
75 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
250 g
Smuldrede fuldkornshvedekiks, fx digestive kiks
|
Cheesecake
400 g
Flødeost
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
25 g
Flormelis (ca. ½ dl)
|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
Hindbærtopping
225 g
Frosne hindbær
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
Sådan gør du
Kiksebund
Cheesecake
Hindbærtopping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også servere den bagte cheesecake kold.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1131 kJ / 270 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 4,1 g |
Fedt: | 17,8 g |
Kulhydrat: | 23,7 g |
