Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for laks, kan du bruge hvid fisk, fx torsk, lyssej eller skrubbefileter. Eller du kan brune 4 små kyllingefileter og lægge dem på æbler og jordskokker.
11843 kJ / 2831 kcal
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,6 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 12,9 g |
Fedt: | 32,8 % | 4,4 g |
Vil du lave din egen mælkesauce, har du opskriften her.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
50 g
Mandler
|
|
---|---|
½ dl
Dildkviste
|
3
Røde æbler i tynde både (ca. 375 g)
|
|
---|---|
300 g
Jordskokker i grove tern
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
500 g
Fersk laks uden skind
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Dildkviste
|
---|
240 g
Basmatiris - koges
|
---|